čtvrtek 15. října 2015

♥ Halloweenské dekorace ♥

Takže ahoj všichni!
Menší vsuvka, hned na začátek :'D Tenhle
článek jsem chtěla vydat až 25.10., ale to už je celkem pozdě na to, abyste si dělali nějakou výzdobu a dekorace. Takže proto ho vydávám takle neplánovaně :) Celkem dlouhou dobu mě nenapadalo, o čem bych ještě měla psát- samozřejmě spojené s Halloweenem. Ale pak jsem si řekla, proč nenapsat nějaké typy na dekorace?

Tenhle článek bude celkem dlouhej a plnej obrázků, tak doufám, že se vám bude líbit... :)
Zdroj obárzku se sklenicemi: http://weheartit.com/entry/group/26941273
Zdroj obrázku s duchama: https://www.pinterest.com/georgerandrews/halloween-non-scary/
Zdroj obrázku s dýněma: https://www.pinterest.com/melonieclark/halloween/
Jako první bych začala něčím jednoduším. Jsou to vlastně jen zavařovačky... :) Na obrázku bych řekla, že jsou to spíše Mason Jary, ale pokud je doma nemáte (budete jich potřebovat víc, aspoň dva), tak můžete použít i - samozřejmě očištěné - zavařovací sklenice. Na oblíčej můžete použít nějaké samolepky, nebo si z černého papíru vystřihnout nějaké obličej, ducha, netopýra - cokoliv, nemusí to být pouze jakože "obličej dýně" a to tam pak nalepte. Do toho si dejte obyčejnou svíčku a buala- jedna dekorace je hotová :)

Možná někdo z vás zaregistroval, že dýně se teď už kromě vyřežávání i barví! :'D Většinou na bílo nebo na černo. To už je na vás. Nebo si je jednoduše můžete omotat nějakou hezkou, nejlépe s halloweenskou tématikou, páskou (a přilepit to tavící pistolí- dávejte si pozor, abyste se nespálili, raději požádejte o pomoc rodiče) Vypadá to ale moc hezky, no ne? :)

Pak tu máme takové "roztomilé" duchy. Je to taky jednoduché. Vezměte si nějaké kratší bílé prostěradlo, dejte do něj nějakou vycpávku- molitan, noviny... a tam to zavažte černým provázkem- udělejte hezkou mašličku. Z černého papíru si vystřihněte obličej a nalepte ho na hlavu. Potom už akorát stačí ducha nějak naaranžovat. Můžete tam přidat i světýlka, ale popravdě- já bych se bála, že to prostěradlo chytne :'D A to by pak nebyla sranda..

Jako další tu máme tenhle suprovej obrázek, na kterém máte snad milion nápadů k nějaké dekoraci! :) Obrázek je z: http://burgundyleavesandlongsleeves.tumblr.com/

Musím říct, že na tomhle obrázku se mi líbí snad všechno :) Pokud byste chtěli něco jednoduššího, tak můžete zkusit ten nápis "Happy Halloween". Mně osobně se moc líbí i ti kostlivci, ale to už je teda pořádná práce a tuna vystřihování :'D Takže na tomhle obrázků můžete čerpat tunu inspirace.. :)



Tak tenhle hrníček je teda super.. :) Můžete si ho zkusit vyrobit za pomoci černých temperek a tenkého štětečku, ale myslím si, že lepší by ho bylo někde koupit, ale zase nevím kde :'D No, kdo nepoznal známou halloweenskou postavičku, tak je to Jack z pohádky Tima Burtona "Ukradené Vánoce" - doporučuju se na ni podívat- hned jsem se do ní zamilovala ♥♥♥ (zdroj tu není uveden, protože obrázek jsem si stáhla z "We ♥ It" a přeposlala jsem si ho do počítače, takže zdroj tu není, no.. :/)



Pak jsou tu dýně- k těm snad ani nemusím nic říkat, ne? Prostě dýně :'D Obrázek je z: http://mrspookypants.tumblr.com/

To by bylo pro tenhle halloweenskej článek všechno :) Doufám, že se vám líbil :) Dneska je to sice už druhý halloweenský článek, ale jak říkám , vydat halloweenské dekorace 25.10. by bylo už prostě moc pozdě :'D

Mějte se všichni krásně,
xoxo --Ess-- xoxo

Žádné komentáře:

Okomentovat