sobota 10. října 2015

! Halloweenská maska !

Takže ahoj všichni! :)
Doufám, že se vám tenhle článek bude líbit, protože jsem  mu věnovala dost času a energie.. :) Bude se teda jednat o masku na halloween, kterou jsem teda tak nějak vymyslela a sem tam se i inspirovala.. :) Musím říct, že já osobně jsem na ty krvavější, strašidelnější masky, takže pokud nejste, tak tenhle článek asi nebude zrovna moc pro vás.

Bude to návod na masku na...... ZOMBIE :) Určitě na internetu najdete strašně moc návodů na tuhle masku a mnohem lepších, než jsou tyhle, ale já budu dělat ještě jednu masku, takže pokud vás tahle maska nenadchne, tak to bude snad ta druhá.

Ještě bych chtěla říct, že tahle maska je taková jednoduchá, že k ní nepotřebujete nějaký latex a takové věci, takže pro někoho je možná výhodnější. Ok, let´s do this!

Začneme tím, že si na obličej naneseme fakt hodně světlý tón make-upu, snad ten nejsvětlejší, jaký seženete. Nebo bílou barvu NA OBLIČEJ. Jde vlastně o to, že se musíte pokus vytvořit efekt bílého obličeje.

Celé to zapudrujte ( i pokud máte bílou barvu NA OBLIČEJ ) transparentním pudrem- celé to zafixuje, takže maska déle vydrží. Abychom vytvořili efekt vychrtlého, propadlého obličeje, vezměte si co nejtmavší tvářenku nebo bronzer, to je jedno, kterou doma najdete. Ideální by byla nějaká opravdu tmavá hnědá.

Tu naneste pod lícní kosti a vykonturujte s ní nos. Klidně to přežeňte. Musí být poznat, že tam opravdu je, takže jí nanášejte hodně.

Všimli jste si "trendu", že si holky dávají místo lososového korektoru na kruhy pod očima červenou rtěnku a pak až na to dají ten korektor ? Někomu se to občas povede, no ale mně se to moc nelíbí. Tak ale teď to využijeme. Vezměte si nějakou červenou rtěnku, klidně tmavě červenou nebo opravdu hodně tmavou, starorůžovou rtěnku a naneste ji na kruhy pod očima. Trošku ji zapracujte, ale už na ni nic nedávejte, aby bylo vidět, že tam opravdu je.

To už máme obličej tak nějak hotový :) Teď jdeme na rty. Mám tu pro vás dvě varianty možností:

a) světlé rty: použijte co nejsvětlejší rtěnku, jakou doma najdete. Takový ten korektorový odstín. Stačí si koupit nějakou kolem 50,- Určitě je znáte. Je strašně moc kolekcí s nápisem "NUDE", co na rtech vypadají ještě světleji, než je vaše pleť. Tak nějakou takovou tedˇ použijeme. Nebo můžete ještě použit make-up a zapracovat ho do rtů. Jde vlastně o to, abyste měli bílé rty. Do těch záhybů, co máte na rtech si buď rtěnkou nebo tužkou NA RTY udělejte nějaké rozmazané malé čárky. Vytvoří to takový strašidelný efekt. Ale krok s tužkou NA RTY můžete klidně přeskočit. 

b) tmavé rty: takže, tyhle rty by měly vytvořit efekt krve. Proto použijte asi tak 3 odstíny červených rtěnek. Začneme tou nejsytější červenou. Tu naneste na celé rty. Potom takovou trochu tmavší naneste do koutků rtů a udělejte takové "stínování" Tu nejtmavší, takovou vínovou naneste zase do záhybů. Rty můžete obtáhnout černou tužkou NA RTY.

Rty máme hotové. Pokud chcete, můžete přidat třeba umělou krev kolem rtů nebo na tvář, to je na vás. Pak oči. Jako první si na ně naneste bázy pod oční stíny- základní důležitý krok. Pak budeme pokračovat hodně tmavým černým stíne, který naneste na CELÉ víčko- ne jen na to pohyblivé, ale úplně kolem celého oka a i trochu pod oko. Bude to vypadat jako hrůzostrašné černé kruhy. Přidejte ještě trochu tmavě modrého stínu. Na obočí stíny NEDÁVEJTE. Celé to hezky vystínujte a dejte si na tom záležet.

Dejte si ale pozor, abyste si stíny nezakryly červenou rtěnku :'D Zní to divně, ale okkk. :'D Obočí můžete zvýraznit černými očnímy stíny úplně na tmavě černé. Pak si trošku rozcuchejte vlasy nebo natupírujte.

Můžete přidat oční čočky- většinou jsou bílé nebo žluté. Já osobně bych do toho nešla, protože nesnáším sahání si do očí.. :/ Je to na vás.

To by byl celý tutoriál. Doufám, že se vám líbil :) Mějte se hezky :)
xoxo --Ess-- xoxo

Žádné komentáře:

Okomentovat