úterý 20. října 2015

Halloweenská maska 2 - Čarodějnice

Takže ahoj všichni! :)
Vítejte u dalšího Halloweenského článku. Tentokrát je to ta slibovaná maska. Říkala jsem, že budou dvě, a tak tady máte druhou. Bude se jednat o... čarodějnici :'D Pokud byste chtěli jiné masky, tak mi napište buď sem do komentářů nebo na e-mail bloggerka@centrum.cz a já MOŽNÁ nějakou masku dodatečně dodělám.

Jako první si sepněte vlasy, aby vám nelezly do obličeje. Je jedno, jestli sponkama, gumičkou, čelenkou nebo skřípcem, jde spíš o to, aby vám nelezly do obličeje.

Je na vás, jakou barvu obličeje zvolíte- můžete být třeba zelená, oranžová, žlutá nebo bílá čarodějnice. Ať už zvolíte jakoukoliv barvu, tak ji naneste aspoň na krk, protože by to jinak vypadalo dosti divně :'D

Ale pozor, až si budete vybírat barvu, musí to BÝT BARVA NA OBLIČEJ, nejlépe ředitelná (trochou) vody. Zkontrolujte si alergeny (složení), aby se vám nestala nějaká nepříjemná situace!!

No, dejme tomu, že já budu popisovat zelenou čarodějnici :'D
Tak, jako první si na barvu dáme trochu vody a nějakým make-upovým štětcem ji na obličej naneseme. Naneste ji i na krk, popř. na hrudník - tedy pokud jsou tyto místa vidět.

Dneska vyjímečně pudrovat nebudeme. Nechte barvu chvíli se vstřebat, asi tak 3-5 minut a potom pokračujte černými stíny. Budeme je používat na konturování. Klidně to s nimi přežeňte, jde tu o to, abyste vytvořili efekt propadlých tváří.

Dejte je samozřejmě pod lícní kosti a kolem nosu. A dejte jich tam hodně. Když už máte v rukou ty černé stíny, tak si dokreslíme i obočí. Snažte se o hranaté okraje obočí a zase tam těch stínů dejte hodně. Můžete to zafixovat (fixačním) průhledným gelem na obočí.

- Menší vsuvka - jedná se o look čarodějnice, která má působit "škaredě", takže to klidně se zelenou barvu i stíny přežeňte -

Oči by měli působit tak nějak "zvláštně" ... Pravdou je, že když se díváte na nějakého člověka, díváte se mu většinou do očí, no ne? Takže pokud chcete, můžete si pořídit nějaké oční čočky, ale zkontrolujte si alergeny atd...

Já bych doporučovala stránku http://www.top-crazy.cz/, a zaujaly mě tam např. tyto čočky: http://www.top-crazy.cz/product/crazy-cocky-nedioptricke/crazy-cocky---white-out-_2-cocky_/525
Můžete si tam koupit i umělou krev,  takže je to na vás :)

Ovšem když už si kupujete čočky, musíte mít také roztok na čištění atd.. A umět s nimi pracovat! :D Já osobně bych si je teda asi neuměla nasadit, protože nesnáším cokoliv v očích.. :'D

Takže, stíny - nemusíte si dávat žádné, ale pokud chcete, hodil by se nějaké tmavě zelený nebo červený třpytivý stín na celé pohyblivé víčko až k obočí. Budeme se totiž soustředit hlavně na linky. Udělejte si velké, tlusté linky s opravdu dlouhým ocáskem. Směřujte ho nahoru, k obočí. Vůbec tu nejde o nějaké detaily..

Můžete si nalepit i umělé řasy (samozřejmě lepidlem na řasy), ale pokud nechcete, není to nutnost. Stačí jen řasenka. I tak už ten celý look vypadá zajímavě :)

Rty- tak u těch mohou být dvě varianty:
a) červené (rudé) - vezměte si nějakou červenou rtěnku, nejlépe tmavší. Tu naneste na celé rty ve velkých vrstvách. Černou konturovací tužkou na rty si rty otáhněte. Můžete použít i více odstínů rtěnek. Jde o to, abyste vytvořili efekt rudých, červených rtů.
b) černé - můžete si je buď vykreslit černou tužkou na oči - to jsou zkoušela a není to moc příjemné. Vysuší to hrozně rty.. Nebo můžete použít černou rtěnku, to je na vás :)

No, a look je tak nějak hotový :'D Všechno můžete doladit podle libosti.. Myslím si, že i ta "falešná krev" by vypadala zajímavě ( http://www.top-crazy.cz/product/zbozi-dle-barvy/cervena/falesna-krev---fake-blood/1371 ) někde na tvářích, nebo tak.. :)

Na vlasy můžete použít paruku nebo si je jen tak rozcuchat - ale hodně, takže spíš natupírovat. Můžete použít i nějaké výrazné, velké šperky- ty se k looku čarodějnice rozhodně hodí :)

Kostým už je na vás :) Tak to by byla teda celá maska, doufám, že se vám líbila a mějte se hezky! :)
xoxo --Ess-- xoxo

Žádné komentáře:

Okomentovat