čtvrtek 24. prosince 2015

♥ Merry Christmas ♥

Takže ahoj všichni!
Ještě než začnu psát něco o Vánocích a tak, tak chci na začátek říct, že samozřejmě nesedím na Štědrý den u počítače a nepíšu tento článek. Je naplánovaný, aby právě dneska vyšel :)
Zdroj: https://www.tumblr.com/search/christmas%20tables
Je to takové přání ode mě pro vás k Vánocům. Vánoce jsou svátky míru a klidu, pohody, trávení času s rodinou a tak. Podle mě je to takový nádherný čas v roce, kdy se celá rodina sejde, povečeří spolu, rozdá si dárky (které nejsou vůbec důležité), dívají se na vánoční pohádky, hrají koledy, stavějí spolu sněhuláky atd... :)
Zdroj: http://christmas-snowflake.tumblr.com/post/67267121441
Je to opravdu nádherné :) Miluju ten pocit, když se ráno, 24.prosince probudím a z kuchyně už cítím domácí vánočku s kakaem, když slyším hlasitý smích celé rodiny, když tam přijdu, posadím se a užívám se té pohody. Poslouchám zajímavé věci a super vtipy.

Když popíjím kakao a přikusuju k němu domácí vánočku. Když jsem v pyžamu celý den a sleduju krásné vánoční pohádky. Když si sednu ke klavíru, hraju vánoční koledy a celá rodina zpívá se mnou. Když pojídám cukroví a k tomu popíjím čaj.

Když se procházím po zasněžené krajině, dívám se na bílé stromy a na celou tu nádheru. Když se večer přichystám ke sváteční večeři, všichni se krásně oblékneme, zasedneme spolu ke stolu a mamka donese velkou mísu bramborového salátu a kapří řízky. Když je ten krásný, vánoční večer a všechno je tak úžasné.

Když se člověk cítí opravdu v klidu, v pohodě... Jednoduše si užívá Štědrý den... :) Tohle všechno a další věci já na Vánocích miluju.. ♥ A co vy? Taky máte tak rádi Vánoce?

Na závěr bych vám chtěla popřát krásné, nádherné Vánoce, abyste je strávili v pohodě a v klidu s rodinou a abyste si užili tu správnou vánoční atmosféru ... :)
Mějte se krásně a užívejte si Vánoc! :)
xoxo --Ess-- xoxo

Žádné komentáře:

Okomentovat