úterý 10. listopadu 2015

♥ Typy na vánoční dárky ♥

Takže ahoj všichni!
Vítejte u dalšího článku z vánoční edice :) Musím se přiznat, že když jsem začala psát tenhle článek, tak na mě dýchla úplná vánoční atmosféra :'D Tak snad i vás tento článek naladí tak nějak vánočně :) Zároveň je úžasné, že do Vánoc zbývá jenom měsíc a pár dní ♥ :) Ale je hrozné, jak ten čas rychle utíká. Úplně si pamatuju loňské Vánoce a už budou zase další :D

Ještě než se dostanu k těm typům, tak bych chtěla říct, že některé typy budou třeba DIY, nebo tak něco. Tak jo, jdeme teda na samotné typy :)
Zdroj: http://christmaseveball.tumblr.com/

1. DIY: Malý bloček pro velkou radost

Je to úplně jednoduché. Musíte si koupit akorát nějaký malinký zápisník, jinak už budete potřebovat fixy, propisku a další nějaké věci, čím ho budete chtít ozdobit - třeba washi pásky, třpytky, různé samolepky atd.

Je to vlastně bloček pro nějakou osobu, kterou máte rádi. Napište si do něj třeba 50 věcí, proč tu osobu máte rádi a proč si jí vážíte. Počet těch věcí, co tam napíšete, je na vás. Nezáleží moc na vzhledu toho bločku, protože si ho můžete různě polepit třeba těma washi páskama nebo i barevnýma papírama, to je na vás.

Pokud ale takové věci nemáte, tak si je buď musíte koupit, nebo sehnat nějaký hezký bloček :'D Já sama jsem tento dárek vyráběla a musím říct, že ten, komu jsem to dala, měl velkou radost :) Takže tohle je takové jednoduché DIY, jak někoho potěšit :)

2. DIY: Hrníčky se vždycky hodí.

Tento dárek nemusí být zrovna DIY, ale může. Je pravda, že hrníčků není nikdy dost :'D A v dnešní době se vyrábějí opravdu nádherné :)

Existují např. takové, kde máte napsaná jména + jejich významy- to taky není špatný dárek. Nebo ještě třeba takové, že na nich máte napsané: "Nejlepší tatínek", "Nejlepší maminka", "Nejlepší ségra", "Nejlepší brácha"  tak dál. To si myslím, že danou osobu může fakt hodně potěšit :)

Ale pokud si chcete nějaký hrníček vyrobit, tak si jednoduše kupte obyčejný hrníček - prodávají se tak okolo 10-20,- Pak budete potřebovat lihovku - barvy jsou na vás. Obyčejná fixa to být nemůže, protože by se mohla smít.

Pokud ale nejste zrovna dvakrát zruční, tak doporučuju raději tu kupovanou variantu :'D Jde o to, že na něho něco napíšete nebo nakreslíte. Třeba nějaký citát, hlášku atd... Prostě něco, co by to osobu, které dárek dáte, potěšilo :)

3. Svíčkou nic nezkazíte

Asi takhle - prodávají se svíčky za 20,- ale taky za 700,- .. Myslím teď normální svíčky, ne nějaké čajové, co v létě odhání komáry nebo tak něco.. :'D To by se asi na dárek moc nehodilo :'D

Nejlepší jsou opravdu ty kvalitní svíčky, třeba klidně za 500,-, protože když už někomu na Vánoce dáváte svíčku, tak by měla být opravdu kvalitní.

Určitě vám doporučuju podívat se na: http://www.yankeesvicky.cz/ na svíčky "Yankee Candle" - tohle jsou opravdu úžasné velké svíčky, které dokáží provonět během pár minut celou místnost. Jsou opravdu hodně kvalitní :)

4. Plyšáci

Nemusí to být zrovna plyšáci pro malé děti, ale určitě i dospělý nebo teenageři mají rádi plyšáky :) Já teda úplně miluju takové ty velké plyšové medvědi, kteří jsou kolikrát větší než já :'D

Sice jsou trošku dražší, ale co už, no... Je to fakt takový dárek pro radost. Sice nebude mít nějaké moc extra využití, ale určitě potěší :)

A nemusí to být ti velcí plyšoví medvědi. Mohou to být samozřejmě i menší plyšáci. Přece jenom - každý dárek udělá radost :)

----

Tímhle typem bych zakončila dnešní článek. Snad se vám líbil :)
Mějte se krásně :)
xoxo --Ess-- xoxo

1 komentář:

  1. Super typy, až na ty plyšaky, ty by u mě asi neprošly..
    www.roxi--blogg.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat